Haarwerken in diverse stijlen

Om eender welke reden kan een haarwerk een gepaste en uitermate mooie oplossing zijn. In onze zaak staan we je graag bij in begeleiding en keuze voor de optimale stijl, kleur en comfort in haarwerken te Antwerpen.

Ruim gamma

Bij Studio Coupe Cheveux bieden wij u een waaier aan haarwerken in Antwerpen aan. Diverse stijlen en kleuren zijn mogelijk, wat zorgt voor een natuurlijke look. Het is zo goed als onzichtbaar dat u een haarcreatie draagt! Bij ons verkrijgen zowel vrouwen en heren de ideale oplossing aangeboden bij beginnende kaalheid of gedeeltelijke haaruitval. Onze haarwerken zien en voelen hetzelfde als echt haar.

Comfortabel en betaalbaar

Onze haarcreaties zijn uitermate comfortabel om te dragen. Dit zorgt voor een maximaal comfort voor u zodat u zich over uw haar niet langer zorgen hoeft te maken. Bovendien zijn onze haarstukken te Antwerpen volledig op maat aangepast zodat u zelfs niet zult voelen dat u een haarwerk draagt. Naast het element comfort, is uiteraard ook de betaalbaarheid niet onbelangrijk. Zowel het onderhoud als de verzorging gebeurt bij ons. Ontdek ons gamma die ongetwijfeld voor elk budget het passend element bevat.

Hoe gaan we te werk

Eerst en vooral wordt er een afspraak vastgelegd waarbij uw wensen besproken worden. Tevens laten wij u een aantal haarwerken zien, zodat u een beter beeld verkrijgt van de verschillende mogelijkheden, want deze keuze is zeer ruim. Werkelijk alles is bespreekbaar. Wanneer u een keuze heeft gemaakt hoeft u slechts een tweetal dagen te wachten op de levering. Bij het ontvangen van het gekozen haarstuk maken we eveneens opnieuw een afspraak om het haarwerk te passen en eventueel bij te werken naar uw wens. Uiteraard staan wij steeds klaar voor advies op maat indien u niet zeker bent of het resultaat u wel past. Hierbij houden wij uw pricacy hoog in het vaandel.

Contacteer ons meteen voor meer info!