Professionele herenkapper

Jawel heren, bij onze herenkapper in Antwerpen kan je lekker relaxen onder venten in de mancave. Daarom hebben we speciaal onze zaak aangepast en zitten de dames op een andere verdieping. Zo kunnen we lekker onder elkaar grappen & grollen en gewoon venten onder elkaar zijn.

Opvolging nieuwe stijlen

Ohja, misschien wel het belangrijkste: uiteraard zijn we als herenkapper in Antwerpen Studio Coupe Cheveux steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends en stijlen. Die kunnen we je steeds voorstellen en daarbij het nodige advies geven. Daarom blijven wij ons bijscholen en houden wij onze kennis up-to-date.

Ook voor onze mannelijke klanten voorzien wij passende haarproducten die voldoen aan de vereisten en behoeftes van jouw haar en hoofdhuid. Wij maken gebruik van Kerastase, hét gekend merk dat sinds vele jaren een groot marktaandeel heeft veroverd door zijn uitmuntende kwaliteit.

Met of zonder afspraak

Op woensdag en donderdag werken wij op afspraak. Op die manier kan je een uur afspreken en hoef je niet lang te wachten alvorens wij jouw haren onder handen kunnen nemen. Andere dagen kan je zomaar binnenspringen. Kies voor een herenkapper die je een totaal nieuwe of verbeterde look bezorgt en kom langs bij Studio Coupe Cheveux te Antwerpen.