Geduldige kinderkapper

Naar de kapper gaan is niet voor elk kind een feest, maar wij zorgen ervoor dat het dat net wél wordt. Lang stilzitten beperken we sowieso tot een minimum en zetten het gemak en comfort van je kind op de eerste plek. Bij ons als geduldige kinderkapper in Antwerpen ben je altijd welkom om dat eens uit te proberen.

Vlekkeloos geknipt

Dus neem je bengel of engel gerust mee en ervaar mee dat we er alles aan doen om jouw kind in de watten te leggen en zich veilig en op zijn gemak te laten voelen. Omdat we een leuke babbel maken of alles uitleggen wat we doen, is de knipbeurt zo gebeurd en alles reuzeleuk verlopen. En als het moet, doen we met de natte haren ook even een gek kapsel na om het ijs te breken.

Meisjes en jongens

Zowel meisjes als jongens kunnen bij ons salon rekenen op een trendy snit waarmee ze zeker zullen scoren bij de vriendjes en op school. Jouw stoere bink of jouw kleine prinses zal zelfs bij de bomma of oma goede punten krijgen met de frisse look.

Ervaring op basis van verzorging van het haar van kinderen is cruciaal om alles vlotjes te laten verlopen. Zelfs de moeilijkste kindjes gingen bij ons met de glimlach buiten. Kies voor kinderkapper Studio Coupe Cheveux te Antwerpen en bel meteen voor een afspraak of vul ons contactformulier in bij vragen.