Alleen de beste haarproducten met System Professional

Omdat we steeds voor het beste van het beste gaan, werken we al langer samen met de topproducten van System Professional in Antwerpen in onze zaak. Daarmee kan op basis van jouw haar een persoonlijk gamma haarverzorgingsproducten met een unieke energiecode worden aangeboden.

Verzorging van topkwaliteit

De producten van System Professional zijn op basis van pure wetenschap samengesteld waardoor een grote vorm van resultaat en kwaliteit kan verzekerd worden. Ook kan de energiebehoefte van jouw haar hiermee volledig ingelost worden waardoor je achteraf zal stralen. Samen met deze leverancier van topproducten zorgen wij voor een compleet verzorgingssysteem op maat dat de schoonheid van het haar volledig optimaliseert.

Haarproducten met unieke samenstelling

Droog haar, gekleurd haar, fragiel haar. Allen hebben ze een eigen aanpak en specifieke verzorging nodig. Daarvoor zijn er de standaardshampoos en meer, maar uiteraard zijn er nog veel meer soorten van haar. In totaal zijn er wel 174 miljoen verschillende 'haircare solutions' mogelijk. Die code ziet er ingewikkeld uit, maar is dat eigenlijk niet. De letters staan voor het soort gamma (R van Repair, H van Hydrate,...), de cijfers verwijzen dan weer naar het type product.