De beste,
trendy kapper uit Antwerpen

Bij Studio Coupe Cheveux zorgen wij als trendy kapper regio Antwerpen voor een verzorgd kapsel bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. En we zijn van vele stielen en stijlen thuis: modern, straf, trendy, retro, kort, lang, kleuren, …. En dat inclusief een mancave en girls hide-out.

Ruim aanbod aan diensten

Naast de algemene verzorgingen zoals knippen, brushen en kleuren, kan je bij ons terecht voor extensions, en ook haarwerken behoren tot de mogelijkheden. En terug van weggeweest: KERASTASE en kleuringen van SASSOON. Wij maken gebruik van System Professionel en Sebastian producten om jouw haar te stylen en te verzorgen. Op die manier garanderen wij je een schitterende en gezonde coupe.

Online prijslijst

Als trendy en hippe kapper zijn we in de wijde omtrek bekend als:

Ontdek onze prijzen op onze online prijslijst en maak meteen een afspraak. Onze perfecte prijs/kwaliteitverhouding zullen ook jou ongetwijfeld als een tevreden klant terug naar buiten laten stappen.

Openingsuren en contact

Maandag gesloten 
Dinsdag op afspraak 
Woensdag op afspraak 
Donderdag op afspraak 
Vrijdag op afspraak 
Zaterdag op afspraak 
Zondag gesloten 
Wij zijn gesloten van dinsdag 8 november t.e.m woensdag 16 november 2022.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer info of een afspraak bij trendy kapper Studio Coupe Cheveux te Antwerpen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes in ons salon? Volg ons dan zeker op facebook.